Upptäck vad som gömmer sig bakom kulisserna!

Våra partners

För att vi ska kunna erbjuda dig en service av bästa kvalitet så samarbetar Sarenza med välkända företag. Läs mer om våra sammartbetspartners nedan.

Betalning med Visa och MasterCard via Société Générale

Société Générale Din betalning är 100% säker. Alla betalningar med Visa och Mastercard sker med SIPS (Société Générale).
Vi vill erbjuda våra kunder den bästa säkerheten på Internet, därför sker alla transaktioner enligt 128-bit SSL protocol (Secure Socket Layer) och med olika detektionsverktyg för bedrägerier. Därför är det alltid säkert att betala med kort hos oss.

Betalning med PayPal

Paypal Paypal är, sedan 1998, ett säkert och enkelt sätt att betala på nätet. Med PayPal kan du betala online utan att behöva uppge dina bankuppgifter vid tidpunkten för transaktionen. Du har alltså möjlighet att betala för dina varor genom att helt enkelt skriva in din e-postadress och ditt lösenord för PayPal.
Mer information om PayPal

Faktura- och delbetalning med Klarna

Klarna Sarenza samarbetar med Klarna för att hantera faktura- och delbetalningar. Klarna är ett svenskt företag (med organisationsnummer 556737-0431) som är ledande inom fakturabetalning i Europa.

Dina personliga uppgifter är säkert förvarade hos Klarna och Sarenza har inte tillgång till information gällande kreditupplysningar.

Vill du veta mer angående Klarna? Besök www.klarna.com

Vill du få mer information angående transaktionssäkerhet och Klarnas användning av personuppgifter, besök https://klarna.com/sv/handla-med-klarna/handla-sakert

Sarenza är registrerat hos CNIL

Fevad Sarenza är registrerat hos CNIL (en officiell och oberoende fransk organisation med mål att skydda medborgerliga friheter och intrång i privatlivet) och garanterar att sekretess av personuppgifter följs. I enlighet med denna lag har du rätt att ändra, korrigera och ta bort information som rör dig. För att göra det, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

ShopAlike.se

ShopAlike ShopAlike.se är en shoppingplattform vars mål är att ”samla alla butiker under ett tak”. På ShopAlike.se hittar du produkter från ett hundratal olika nätbutiker. Tack vare hemsidans intelligenta filterfunktion hittar du som besökare snabbt just den sko du söker, och kan därefter enkelt klicka dig vidare till nätbutiken där den erbjuds. ShopAlike ger dig möjlighet att låta dig inspireras av utbudet hos ett ständigt växande nätverk av partnerbutiker.

PostNord

POSTNORD Postnord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi är också stolta över att få förtroendet att se till postutdelning till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. År 2015, Postnord levererade 5,2 miljarder brev och försändelser, 130 miljoner paket till Nordens 25 miljoner invånare och två miljoner företag. Med vår kompetens och ett unikt distributionsnät, utvecklar vi grunden för framtidens kommunikation, e-handel, distribution och logistik. Postnord är vårt gemensamma varumärke och i kombination med de välkända post symboler, erbjuder vi post- och kommunikationstjänster i Sverige och Danmark. Postnord AB bildades 2009 genom samgåendet mellan Post Danmark A / S och Posten AB. Moderbolaget Postnord AB, är ett svenskt publikt aktiebolag med säte i Solna, Sverige. Postnord ägs 40% av den danska staten och till 60% av den svenska staten. Rösträtt delas 50/50 mellan ägarna.