Upptäck vad som gömmer sig bakom kulisserna!

Vårt engagemang

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara fullt nöjda. Därför har vi några åtaganden som genomsyrar vårt dagliga arbete!

Det bredaste utbudet någonsin!

Mer än 700 märken - damskor, herrskor, barnskor samt väskor
Stor variation av stilar och typer av skor och väskor - allt från sneakers och sportskor till stilettklackar
Storlekar för alla fötter: från 34 till 45 för kvinnor och från 36 till 51 för män
Nyheter hela året - vi får regelbundet in nya modeller från dina favoritmärken

Den bästa servicen

Hos Sarenza får du fri frakt på köp över 300 kronor!*
En kundtjänst som alltid är här för att hjälpa dig, även för att ge råd mellan två olika par skor! Gratis och enkla returer, gratis och enkla byten
100 dagar öppet köp, så att du alltid ska vara nöjd!

Vi lyssnar på våra kunder

Alltid full insyn: inga gömda kostnader och omdömen från kunder uppmuntras till 100%!
Vi genomför regelbundet kundundersökningar för att få din åsikt och förbättra vår hemsida och service
Vi uppmuntrar våra kunder att skicka sin feedback, direkt på sidan eller till vår kundservice

Utmärkelser

Varje år listar "A Great Place to Work" de bästa företagen att arbeta för i Frankrike. Både år 2012 och 2013 utsågs Sarenza till ett av dessa företag. Vi på Sarenza strävar efter dialog, öppenhet och entusiasm inom företaget och vi tror att dessa värden har bidragit till vår plats på listan, vilket vi är stolta över.

I november 2011 utnämndes Sarenza till favoritsidan inom mode av franska internetanvändare under den femte upplagan av Favor'i, i Paris. Detta event arrangeras varje år av FEVAD (den franska organisationen för postorderföretag) i syfte att utse de bästa företagen i branschen.
Vi var särskilt glada över att tilldelas det här priset, eftersom vi valdes av våra användare som betyder mycket för oss. De senaste 7 åren vi har arbetat väldigt hårt för att förse våra kunder med det bredaste utbudet och en förstklassig service. Detta uppmuntrade oss verkligen att bli ännu bättre för våra användare, oavsett om de är fashionistas, föräldrar eller modeslavar!

Sarenza har också blivit tilldelade priser av många andra institutioner, såsom ACSEL år 2010 (franska föreningen av e-handelsföretag) och mediekoncernen JournalduNet - BenchmarkGroup år 2009.