Ge bort ett presentkort

Ett säkert kort Man kan aldrig ha för många skor och väskor! Sarenzas presentkort är den perfekta presenten som passar både ung och gammal. Om du letar efter en present som sprider glädje så har du hittat rätt!

PRESENTKORT Beställ ett presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat!

De bästa presenterna är de som kommer väl till nytta. Fyller din bästa kompis år? Vill du skämma bort din älskling? Eller vill du helt enkelt sprida lite glädje? Sarenzas presentkort passar till alla tillfällen och rymmer mer än 50 000 tusen skor, väskor och accessoarer. Vem skulle inte bli glad för det?

Välj en bild, en summa samt mottagare och vips så är det färdigt!

Hur fungerar det?

  • 200, 400, 550, 750, 1000, 1500 eller 2000 kr? Skäm bort dina nära med en shoppingupplevelse hos Sarenza.
  • Har du inga idéer? Är du rädd för att köpa något som inte kommer att passa? Sarenzas presentkort gäller på hela hemsidan och på alla era favoritmärken som Nike, Geox, Adidas, Michael Kors, Converse och många fler.
  • Du har möjlighet att välja mellan åtta bilder på ditt presentkort.
  • Presentkortet gäller under ett års tid från det önskade startdatumet. För att använda presentkortet måste du först aktivera det genom att följa informationen i aktiveringsmailet. När presentkortet är aktivt kommer mottagaren att få ett tillgodokvitto på summan som hittas under varukorgen då mottagaren är inloggad på sin kundprofil.
  • Se mer information under "Vanliga Frågor".
Beställ mitt kort Lägg till ett kort
    Lägg till ett kort Beställ mitt kort