Dina fördelar som kund hos Sarenza

Fri frakt* vid köp över 300kr

På Sarenza.se satsar vi på att alltid erbjuda våra kunder den bästa servicen, och vi vet att leveransen är en viktig del för nöjda kunder. Därför erbjuder vi fri frakt* vid köp över 300kr, hela tiden, även under rea, oavsett vad du köper!

Allt du behöver tänka på är att välja vad du vill köpa, så tar vi hand om resten.

Om du är osäker på en produkt, kom ihåg att:
  • Du har 100 dagar att bestämma dig
  • Alla returer och byten är gratis!
På Sarenza är alla beställningar, returer och byten gratis - snabbt och enkelt!
Om du vill ha information om gratis och förbetalda returer, läs mer i vår Hjälp-sektion

30 dagars öppet köp

Älskar du dina nya skor, men är inte helt säker på om du ska behålla dem? Inga problem, vi på Sarenza vet att det kan vara svårt att bestämma sig på en gång! Därför har du alltid 30 dagars öppet köp på alla varor!

Tack vare vår policy på 100 dagars öppet köp, kan du ta tid på dig att fundera över ditt köp. Om du ångrar dig kan du välja att returnera eller byta varan. Så du behöver inte längre tveka innan du handlar hos oss, du kan prova hemma och byta i mer än 3 månader!

Gratis och förbetalda returer

Hos Sarenza vill vi alltid erbjuda våra kunder den bästa servicen, och vi vet att enkla returer oftast är en viktig faktor för nöjda kunder! Därför erbjuder vi ALLTID gratis returer till ALLA våra kunder, även vid rea, oavsett vad du har köpt!

Hos Sarenza är alla returer gratis, du behöver inte betala en enda krona! Det enda du behöver göra är att skicka tillbaka de oanvända varorna i sin originalförpackning tillsammans med returetiketten som du hittar under ditt kundkonto.

Det enda du behöver göra är att:
  • Skriva ut din returetikett från vår sida
  • Fäst returetiketten på ditt paket
  • Välj retur via postombud med PostNord eller valfri adress med UPS för att beställa tid för upphämtning!
Hos Sarenza är alla returer gratis, snabba & enkla!
Om du vill ha mer information om om vår returpolicy, gå till Hjälp

Leverans och retur via postombud med PostNord

Vill du shoppa det senaste modet men kan inte vara hemma på dagen och ta emot ditt paket? Oroa dig inte! Hos Sarenza kan du shoppa trendiga skor och väskor på ett smidigt och praktiskt sätt och få dina varor leverade till närmsta postombud.

Om du gör ditt köp innan kl. 15:00* får du ditt paket levererat inom 48-72 timmar till närmaste postombud utvalt av PostNord. Detta postombud meddelar dig, via SMS eller mail, om ankomsten av ditt paket. Du har därefter 10 dagar på att att hämta ditt paket. Du kan även göra eventuella returer hos ditt postombud.

Leverans och avhämtning hemma eller på kontoret

Vill du beställa skor online men är rädd för att du inte kommer att ha tid att gå till ett ombud och hämta ut ditt paket? Inga problem! Vi på Sarenza levererar varorna direkt till dina händer! På vår hemsida kommer du att kunna välja upp till fem adresser dit du vill att dina varor ska levereras.

Vi kan leverera till ditt hem eller till ditt kontor, det som passar dig bäst. Om du inte är tillgänglig kan vi lämna paketet till en granne eller i receptionen, eller lämna en avi och komma tillbaka senare. Du kan även önska en tid för leverans som passar dig.

Samma gäller för alla returer, du behöver endast besämma en dag och en tid, så kommer budet och hämtar dina varor från adressen du har angett!

Sarenza.se satsar på bra service, så du behöver inte sätta en fot utanför dörren för att kunna ta emot dina nya skor! Inga ändringar i ditt schema är nödvändigt, vi anpassar oss helt enkelt efter dig!

Om du vill ha mer information vår leverans, klicka här. .