logo Converse

CONVERSE

Converse
Converse

Från CTII till basic canvas, All Star-skorna har ingen ålder och kan brukas vid alla tillfällen: hitta ditt perfekta par Converse!

SHOP
Converse

Converse-kollektionen

De tidlösa  Chuck Taylor All Star

Modellen det hela började med. Från allra första början år 1917 har Chuck Taylor All Star varit den klassiska tidlösa modellen alla vill bära.

SE KOLLEKTIONEN
converse core

 De nya Chuck Taylor All Star II

Innovativ och klassisk, genom en kombination av Nike Lunarlon-sula, slitstarkt tyg och den välkända gummispetsen, har CTII stulit alla Converse-fans hjärtan.

SE KOLLEKTIONEN
converse CTII

 Till barnen

Ikoniska, klassiska och tidlösa! Klä barnen i ett par coola Converse.

Se kollektionen
converse barn

MUST-HAVE
  • Chuck Taylor All Star KÖP
  • Chuck Taylor All Star Ox KÖP

KORT OM CONVERSE

Skapad av den legendariske basketspelaren Chuck Taylor är Converse All Star fortfarande ett must-have i garderoben. Den första Converse-skon föddes år 1917 i Massachusetts: skon var helt i svart och skapad för basketspelare. I över 40 år var Converse-skon enbart avsedd för idrottsutövare - men allt förändrades när Chuck Taylor bestämde sig för att bära Converse-skorna under en hel säsong. Fokus övergick då från basketskon till tygskon som fick basketspelarens namn: Converse Chuck Taylor All Star. Idag kan vi se människor överallt bära Converse, och tillsammans har de hjälpt till att göra Converse till den hype den är idag. Converse bärs av alla generationer, från barn till ungomar och vuxna.


Converse Forever Chuck

Se fler kollektioner från Converse

Galen i Converse?

Skapa en bevakning för att ta emot mail från oss när vi får in nya modeller!